Mamince
Ustaraná,cítím jak stárne,
všechny snahy mé jsou však marné.
Nedokážu abych vrásky jí z tváře smyla
co jsem za těch pár let způsobila.
Děkuju, že přes mou tvrdohlavou hlavu,
jsi to byla ty-Měla jsi snahu!
A ze mě není to co by bylo KDYBY,
vždyť ty víš..myslím mé životní chyby.
Byla jsi tu když z tváře slzy mi tekly,
to když do špatna „přátelé“ mě vlekly.
Když semnou sníh zametal jak koště
smítkem prachu,
když já byla na pokraji životního krachu.
Přečteno 666x
Tipy 6
Poslední tipující: Mareritt, zelená víla, rezina, Lady Elleana, danaska
Komentáře (2)
Komentujících (2)