Evelína
Anotace: O éčkové kytarové struně...
Bylo jich víc, teď o jednu méně,
Šest krásných dívek však jedno srdce mělo.
Dnes je jich pět, a nejsou všechny stejné,
Jedna se roztrhla, když se její tělo chvělo.
Nádherný hlas a nádherná jména
Dnes však místo smíchu na tváři žal,
Místo aby zpívaly, každá z nich sténá,
Že jim osud jejich milou sestru vzal.
Bez jedné z nich to není jako dříve,
I když mají všechny krásný hlas,
Snad další sestra od někudy přijde,
a svým novým hlasem doplní nás.
Přečteno 359x
Tipy 4
Poslední tipující: danaska, 6thSun, Kars, labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)