Slovní kopaná
Anotace: ........jen tak pro ten rozhovor.........
Že prý kopu lepší kraj
s vyhlídkou na národní ligu
vlastní dvorek mě nepřijal
tak proč nejvyššímu rozhodčímu
dopřát chvíle klidu
..........................
holka se holt musí umět otáčet
pokud nechce nehledaná
zestárnout sama v koutě
Přečteno 426x
Tipy 45
Poslední tipující: Verena, jedam, Noc17, nejsembásník, Kars, carodejka, Oťas, susana načeva, Pythonissa__, stmivani.na.lepsi.casy, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)