Zima v Bělé
Zavátou krajinou vítr se honí
jemňoučce cinkají zvonečky koní
necítím zimu, jen stojím a dívám se
jak zima přidává přírodě na kráse
Zavátá krajina, jak z Ladových obrázků
měkká a tichounká, jak z liščích ocásků
ve stopách na sněhu můžeš si číst
jak v knize naučné, tím si buď jist
V zaváté krajině mráz štípe do tváří
sluníčko třpyt sněhu nádherně rozzáří
krajina schoulená v sněhovém kožíšku
nastal čas vánoční, vítám tě Ježíšku
Věnováno Radkovi
Přečteno 412x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, labuť, danaska
Komentáře (0)