Pravda
Čo môžeme očakávať ďalej?
Veď príroda nás tresce,
za všetky naše pasce
a zločiny, ktoré spáchali sme.
Tak kedy sa polepšíme?
Keď už bude neskoro?
Stále sľubujeme a sľuby neplníme.
Zmeniť sa nevieme.
Dobrých ľudí je len pár.
Toto je naša pravá tvár.
Ale všetko sa zmení,
ľudstvo si potom uvedomí,
čo vlastne spôsobilo.
Komentáře (0)