Jarný sen
Fúkaj vietor ešte viac,
unášaj nás do ďalekých krajín.
Teraz sme v sne, snívame všetci,
zachvíľu zmizne, kráľ nás potresce.
Príjmime jeho tresty bratia a sestry!
Je to obrovská špirála, letíme nad oblohou.
Všetci nás ospevujú, buďte zbohom!
Přečteno 369x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
Komentáře (0)