DO PEŘIN
Anotace: /LEHCE SNOVÁ,I KDYŽ KDO VÍ?/
Do peřin se schová vzpomínka
možné sny pláčou
zůstala slova malinká
s malou duší co žasnou
Když modrobíle sny
anděla hledají
kdeže všechny plány
v myšlence brouzdají
Jen svoje křídla,
přikrýt dlaní
polibit anděla
s nataženou dlaní
Co neprosvítá nad planetou
mlčí ve snovém hájemství
nedopsanou větou
příští tajemství.....?
Přečteno 270x
Tipy 28
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Juraj Hrom, Špáďa, Markéta Hl., Psavec, hašlerka, Bíša, 4LJFilip, stravla, Agniezka, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)