Vampire´s princess
Anotace: No prostě o princezně upírů...
Políbím Tě, můj drahý
polibkem na ústa a na rty...
Věčnost Tě volá, slyšíš ten hlas?
Asi jen mám srdce, snažím se Tě varovat,
přeci jen nechci vrahem se stát...
Mé varování neslyšíš
Těšíš se a prosíš, ach hloupoučký, proč nevidíš,
že jediný můj polibek zkázu všem přináší?
Přesto po něm toužíž, vzýváš mě a prosíš, tak ať
je po tvém, ubohý člověče, navěky temnotě propadla Tvá duše...
Přečteno 334x
Tipy 2
Poslední tipující: Charibeja
Komentáře (4)
Komentujících (4)