DEFINOVAT LÁSKU ZNAMENÁ MILOVAT SE
stručný zápis
miluju tě
dopis u bílých růží
"Dnes večer v osm"
pocit přítomnosti
toho druhého
stojí ve stínu
pije punč s jahodami
venku padá sníh
a je chladno
teplá postel
pro dva
zažene zimu
roztopí lásku
rozžehne touhu
zhasneme světla
naše chvilka
Přečteno 286x
Tipy 9
Poslední tipující: Psavec, Holis, hašlerka, zelená víla, sestra-konec, CRASH
Komentáře (2)
Komentujících (2)