Týden
V pondělí z nahoty se rodíme
A život prvně okoušíme
Úterý patří poznávání okolního světa
K popsaní stačí však jedna věta
V neděli se všichni shledáme
V neděli se všichni shledáme
Středa je prostředek, prostředek k radosti
První pocítěné bolesti
Čtvrtek je dnem lásky a snů
Zdá se nejkrásnější ze všech dnů
V neděli se všichni shledáme
V neděli se všichni shledáme
Pátek uvědomění zoufalosti bytí
Když v hlavě se rozsvítí
V sobotu se nad námi houpe oprátka
Houpe, houpe se od pátka
V neděli se všichni shledáme
V neděli se všichni shledáme
Přečteno 347x
Tipy 4
Poslední tipující: Emma Kulíková, Viva La Roma, Bíša
Komentáře (0)