okouzlující spojení jemnosti a citu, s prosbou o krásnou maličkost, které stojí v cestě srdce z kamene, měla by jsi dělat rozbíječe kamenných a ledových srdcí, která nemají zdání o motýlové duze, tuze tuze toužím reservovat si lístek :)
02.05.2010 23:44:00 | losscar
Jak jednoduše plynou Tvoje verše a kolik krásy v nich je.. Moc hezké, dávám opět ST
13.02.2010 20:39:00 | Koza