Život....
Anotace: Tohle je pravda,proto se toho držte.
Vyvaruj se ran, co se dlouho hojí, miluj lidi, co za to stojí, dosáhni v životě všeho, co chceš a žij tak, ať ničeho nelituješ.
Přečteno 271x
Tipy 2
Poslední tipující: kleopatra.sedma
Komentáře (1)
Komentujících (1)