Bez názvu
Anotace: přečtěte si a uvidíte..
Lásku jsi chtěl na příděl,
a já? Stále Tě čekám.
V koloně lidských těl
pořád Tě hledám.
Zmražené pocity,
tají a tají.
Zmrzlinou nezapomeneš
ani když vymažeš mě z hlavy.
Prohra je těžká zkouška lásky.
Prohra je to, co nejde vrátit zpátky.
Jsem Tvoje odměna,
kterou sis nevybral.
Jsem Tvoje odměna,
kterou jsi nikdy nevyhrál.
Přečteno 320x
Tipy 3
Poslední tipující: carodejka, lucajda89
Komentáře (1)
Komentujících (1)