ZAPOMÍNÁM NA SLZU....
Anotace: /Jen nevím jestli je to zimní..nebo jiná../ a přidaná sloka z
Zapomínám na slzu
co leskne se v kaluži ledu
je jak plod z matčina prsu
má svou stopu
V přicházejícím mrazu
slov jak z hradu
co člověk pozná po hlasu
očekavajíc příští potopu
co stéká po srázu
žádá o dobrou radu
a na slovech,a času
svůj hrob si kopu.
Přečteno 278x
Tipy 18
Poslední tipující: PIPSQUEAK, PPetrushka, Juraj Hrom, hašlerka, zenge, Bíša, Psavec, Markéta Hl., modrá..., Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)