Vněčasí Salvadora Dalího
Anotace: Svět není k pochopení! Svět je k proměnění.
Po obloze
jasno
že běží pás.
Na mezi
poloprázdno
přebrané kameny.
Neznámo
zda na rameni
vypršel se mrak.
Mravenec
v noze taky
nechodí jen tak.
Z druhé ruky
ani sníh nepadá
kde leží mráz.
Komentáře (2)
Komentujících (2)