JAKO OBRAZ OD PĚTI MALÍŘŮ
Anotace: ...uřízlo mi to hlavy :(
http://img5.rajce.idnes.cz
/d0508/2/2878/2878154_a2a3afa57f4802df2fa972a0d13eb7b2
/images/baby5.jpg
***
Jako obraz od Warhola
vstoupilas mi do dveří
nechal jsem je otevřené
tak sis přišla trochu blíž
červenáš se při pohledu
harlekýna oslovíš
brány chtíče rozevřené
do klína se posadíš
krásné chvíle mladé ženy
barvy v tvář si nanášíš
Dozráváš
Co se stalo v tichých chvílích
jako nach teď připadáš
namodrale na omak
taky už nic neříkáš
pomalu ta barva mizí
proč se se mnou nevídáš
vrátka už jsem taky zavřel
v negativ se ukládáš
nebarevný
smutný šaška breviář
***
Přečteno 321x
Tipy 33
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Mbonita, mexx, Holis, Dota Slunská, Simísek, harmony, Psavec, Paulín, hašlerka, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)