Sobectví
Okamžik krátký okouzlení
polibek něžný na chvíli
Možná, že už tě neuvidím –
takový povzdech motýlí
Veta po klidném je spánku
přicházíš ke mně blíž a blíž
Teď lituji těch vzdušných zámků
spuštěné hledí, zapadla už mříž
Nechtěla jsem ti být blízko
zamyšleně hledím k obloze
Chci běžet rychleji než vítr
děsím se koule na noze
Přečteno 342x
Tipy 37
Poslední tipující: divoska_jaja, stryc, ilona, René Vulkán, carodejka, Jana M., jedam, Mbonita, Skalsky Pavel, susana načeva, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)