..periculi scholaris..
Anotace: ..zkoušky už proběhly - nervozita sílí, těšení narůstá na mimořádnou chvíli...
V růžové záplavě upjaté elegance
tělo se šněruje klikatou stuhou
Černá jen umocní jistý glejt nonšalance
Lodičky proplují rytmem tance
střídajíc´v ladnosti jedna druhou…
V rozkvětu přerodu dívek v ženy
tvář ve svém výrazu krásnem září
Životní slavnosti mladé scény
večerem navždy jsou proměněny
do sálu vstoupila glamour Paříž…
V záblesku pohledů stud i touha
Róby se šustivě středem nesou
Čas jim jde v závěsu měřen zpouha
Štěstí maj´ve dlaních, ač se rouhaj´
a láska srdeční jejich Eso…
Přečteno 356x
Tipy 22
Poslední tipující: Holis, Psavec, strawbery, Paulín, hašlerka, ewon, WhiteSkull, enigman, Květka Š., Bíša, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)