Anotace: rozhodl jsem se zkracovat Krásku a zvíže na KAZ ;) Protože pravá pohádka se nedá nacpat do jediného sonetu, i když se to některým povedlo, já jsem jich napsal více...
Já taky chápu:) a na mě je to co říct=) Máš to pěknýý Jirko, fakt moc a pořád budu obdivovat to tvoje umění to všechno poskládat=)
06.12.2005 21:15:00 | makretka
no aby jste to pochopili, tak si budete muset počkat na "střed a závěr" ale ty budu moct publikovat až zítra ;)
A celé to završí Poučení ... Už to mám napsané od dnešní noci, jen to dopiluji a vyvěsím ;)
06.12.2005 12:22:00 | Obyčejný básník