Literův modrý svět
***********************
Básník je žena nebo muž,
básnik je bezpohlavní tvor,
básník je zla a dobra spor,
básník - záplata na otvor.
Ač ten tady a ten zas támhle,
každý krásu jinde vidí,
tak bez vrásek i snimi,
jsme společenstvem zvláštních Lidí.
V myšlenkách přítomnost i absolutno,
ve verších naděje či smutno,
na duši soumrak i světlo věčné,
a další slova jsou nadbytečné...
Jsem rád, že mohu být součástí něčeho tak významného a postradatelného. Děkuji, upřímně děkuji provozovateli serveru.
Přečteno 292x
Tipy 17
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Holis, Denael, harmony, carodejka, Psavec, Kapka, Bíša, labuť, B.a.r.b.a.r, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)