In memorian
vstisknou se ti
moje verše do paměti
v šatičkách na zastávce
na konci světa
nebudu nic mít
jenom batoh
bude to hned a
stojí to za to
až pršet začne
přijdeš si vláčně
pro moji bytost
a glády zutý
myšlenky krutý
(ne)projeví lítost
že jsem dnes přijela
tohle se nedělá
víme jak to skončí...