Prochladlá
Propil jsi svítání
zatáhl roletu
z kyselého oparu
Naději na doma
oblepil
jak exekutor páskou
po babičce
milovanou almaru
Spolkl jsi nás
v hrsti tabletek
a v naprostém klidu
zapil sklenicí vína
Lítosti nad sebou
na prach jsi rozdrtil
tu skálu ..
již si nám byl
A přesto
znova kříčíš
Vinna
Vysvlékáš slova
na prahu ctnosti
Vesmírné ego
oblékáš jim
jako tvůj
zbožnovaný gin
Čteš z dlaně
budoucnosti...
Není ta
bude jiná
Rozpíjíš se mi
před očima
Nestraš mě
láskou,upřímností
v teple tvých dlaní
je mi zima
Přečteno 428x
Tipy 33
Poslední tipující: Jiparo, enigman, Holis, Šerpík 1, harmony, jedam, Psavec, Zasr. romantik, Zpátky, zenge, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)