Moje Můze
Anotace: Rychlá báseň během ani ne dvou minut
Můza chytla mě za ruku,
pak políbila na tvář.
Koukala mi do očí
a pak poručila!
Spát mi nedá,
stále hlídá.
Je jako neústupná milenka,
jako cukrátko co stratilo svou chuť.
Jak porcelánová panenka,
co stratila se v suť.
Oči sladké přitom zrádné!
Toď má můza, můza můz,
toď má láska, smrt a hnus!
Komentáře (0)