Černý had
Anotace: Je dost pesimistická xD ale mě se líbí a doufám že se bude líbit i dál <3
Skrz mou duši prodírá se černý had,
had slizký a přez to každý jeho pohyb dře.
V odrazu jeho očí je má minulost!
Minulost která pálí jako nejžhavější uhlík.
A přitom pláče na mích chybách,
skryje každou ránu
a pak potají sipe do nich sůl,
sůl která vyžírá mou duši celou
a tak z ní nic nezbude!
Komentáře (0)