Z odpadu
...tuhle
táhly kanály
kdosi četl knihu pozpátku
rovnal lidem kapuci
a já se pokoušela psát
s citem, jako se vytahujou vlasy z odpadů
sprch
...dnes
jakoby knihy nebyly
vydechovali jsme stejný sračky jako dřív
během doby růstu květin
ale smrad
prch?
Přečteno 290x
Tipy 11
Poslední tipující: ilona, Psavec, labuť, harmony, Petbab, pamp_elka, Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)