Vybarvený / Bezbarvý
Anotace: Based On A True Story.
Vybarvený
Chladný dech a mrazení po těle.
Klasický rána celej podzim.
Spadaný žlutý a červený listí.
Ranní mlhy a bělostný vzduchový opary.
Padající žaludy a kaštany - bez skořápek.
Bez kloboučků.
Oloupané mochomůrky.
Bezbarvý
Některý rána běhám.
Sám na trase XXX.
Je to ďábelský.
Ten běh opuštěnou asfaltovou? lesní cestou.
Možná setkání ...
A navíc ještě ranní pocity.
Transcendentální setkání.
Bytosti z jiných dimenzí.
Skřítkové a trolové - už trošku barevný.
A taky sexuální vzrušení.
... a skrýš a kobka a pozorovatelna ...
A nahý představy když pohybuju rukou.
Stvořené a zhmotnělé ženy.
Štěkot psů a průhledy spirálama paprsků jinam.
Tušení nějakejch věcí.
Přečteno 311x
Tipy 8
Poslední tipující: hanele m., labuť, Zefi, pamp_elka, carodejka
Komentáře (5)
Komentujících (5)