..noční tišení..
Anotace: prostě noční, co na to říci?? že závidím všem, co ve tmě jsou spící...
Sbírka:
..kámen pout zbavený..
Při nočním tišení čtu znělky Dědečka
když v chladném prostoru ručičky kráčí
chvíle ty poklidné o to mám radši
oč čas můj začíná dostávat kolečka.
Mnohý jen řekl by: jde to s ní z kopečka!
Snad tahle úchylka není tak k pláči
když mozek hltavě svůj příděl svačí
než by jen zbůhdarma vyčkával na cvrčka.
Možná Vám vážení váš spánek stačí?
Já to své střídání holt takhle mám
Někdy i snivý svět může být vlnolam
někdy mi do veršů zní i zpěv ptačí
a jindy obklopen může být člověk sám!
Myšlenky jak všechno - ztrácím a získávám…
Přečteno 406x
Tipy 25
Poslední tipující: ilona, susana načeva, Čoki, Mbonita, enigman, Paulín, Holis, TetaKazi, Psavec, Bíša, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)