Prosba o Slovo
...
Básně jsou sklizené
A po strništi slov
Toulá se
pluhem žízně zpřerývaný rým
Jako kůň vysílený
Štvaný o závod
Drásavým bičem touhy
ťatý do slabin
Umět tak zapomenout
slova básní všech
A půl věčnosti zamlkle
stát s rukou na ústech
Na prahu vět
Za všechna slova
V básních vyloupená
Uprostřed ticha
SLOVO uvidět
To jediné
To pravdivé
Pak vyprosit si zpět
A vyslovit jej znova
...
Přečteno 467x
Tipy 35
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Divoženka1, Zefi, ilona, Lota, rozkap, René Vulkán, enigman, Holis, TetaKazi, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)