Ty a já
Anotace: Je to sice jako od kluka ale ujde
V odrazu ranního slunce,
jsi víla v keři růží.
Večer natahuješ ruce,
tvé srdce po mém touží.
Čarodějkou mého osudu,
kolikrát jsi byla.
V zahrádce mého štěstí,
několikrát sela.
Koupila jsi lízátko,
pro mě čirý drahokam.
Láska končí za krátko,
a já jsem opět sám.
Přečteno 307x
Tipy 3
Poslední tipující: CRASH, harmony, rezina
Komentáře (1)
Komentujících (1)