Tak škrtni sirkou
a přilož polínko
bude ti teploučko
alespoň malinko...
23.01.2010 20:54:00 | Květka Š.
v krbu nehoří
lidé hovoří
z čeho jen cítit ten chlad ...
vidím v tom jistý klad
že někdo švitoří ...
zas v krbu se rozhoří
To nechej si zdát.
Sny jsou náš klad!
23.01.2010 14:00:00 | Zasr. romantik