A. only
Anotace: Based On A True Story.
Zavřeli jsme se do svýho privátního vesmíru.
Já a ona.
Dívali jsme se na sebe skrz zavřený oči a život kolem nás prchal jak v bublinkách.
Smáli jsme se na sebe, úplněk zapadal, světla rytmicky poblikávala a nad hlavama se nám přehnala světelná bouře.
Přečteno 249x
Tipy 1
Poslední tipující: labuť
Komentáře (1)
Komentujících (1)