Anotace: Poetická chvilka Krysího Smrtě.
K se dělá blbe, věřim.
Místo kvík,
navrhuju vzhledem k piktogramu,
fuck.
.
.
fuck fuck flus
fuck
fuck flus
fuck
fuck
fuck
shlus
:)
06.02.2010 16:18:00 | Sleepwalker
Drahá Natyko4, je mi líto, že již ve svých poměrně mladých letech nemáš smysl pro humor. Máš mou hlubokou soustrast.
Dnešní poezie není o sladkých slovíčkách a verších. Tady jde o zaujetí. O to, jak dokážou slova čtenáře nadchnout, že si je zapamatuje a pak si je třeba v určité situaci říká.
Ano, můj Kvík se ti nemusí líbit, to respektuji, ale ty naopak respektuj, že mě a i jiným se to líbí, že jsem chtěla zkusit něco nového. Zajímaly mě reakce lidí a jestli se to tobě zdá trapné? Promiň, tohle pro mě není argument. ;)))
06.02.2010 10:10:00 | Okřídlená Lištička
No tak to je těžce trapný jak někomu kdo nemá mozek můžou dovolit chodit na počíteč? nechápu
05.02.2010 20:36:00 | Natyka4
Chrochty, chrocht! I já znám cizí jazyky, ale básnit v nich neumím. ST*!
01.02.2010 21:15:00 | Zasr. romantik
Básně jsou krásné jen v rodném jazyce! Prosím Tě, nikdy to nepřekládej!! :)
23.01.2010 15:12:00 | Fenceless