dvě těla
Anotace: Na mořské pláži hoří dvě těla
Jsi skrytý ve tmě.
Na mořské pláži
hoří dvě těla
Spolu
jsi pořád ve mně
ten pocit sílí
vzpomínky blednou
V alkoholovém opojení
sdílíme své pocity
Každý sám
uvězněný strachem
na jiné straně planety.
A tak mě napadá
je to reálný..?
Přečteno 295x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
Komentáře (3)
Komentujících (3)