Anděl
Na nose pihy měl...
A ani nevěděl...
Jak mu to sluší.
Vlasy,jak z provázků...
Moc myslel na lásku..
Můj anděl.
A teď?
V očích místo plamínků,skrývá jenom žal.
Amor mu srdce bezcitně pošlapal...
a mě to trápilo a trápí dál.
A dál?
Ani úsměv už mi nedá..
lásku po sté znova hledá..
Na svět se mračí....a na mě též.
A co já?
Chcu vrátit mu na tvář zase smích..
Až napadne sníh,válet se s ním v závějích.
A vzít ho za ruku a nikdy nepustit
Přečteno 374x
Tipy 13
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, PANGÁSIUS, Draconian, susana načeva, Psavec, adida, sinoraLee, Isquieasuus, jaroslava anna
Komentáře (3)
Komentujících (3)