Sobota na běžkách.
Den od Lady jak malovaný
ski na nohou a bílo na vše strany.
…
Celý ztuhlý únavou pak ve vaně se máčím
a doplazit na kanape
tak tak na to stačím
ještě položit si hlavu
kdybych mohl
na tvůj klín
a ty vískala mě ve vlas…tně tam
kde vlasy dříve byly
víská li ho někdo milý
/ to rozhodně potěší i když je to na pleši/
to by se mi zamlouvalo
šancí však jen pramálo.
…
Tak si ležím lehce sním
červený si popíjím
a celkem je mi fajn.
Přečteno 264x
Tipy 12
Poslední tipující: Holis, TetaKazi, hašlerka, Psavec, Květka Š., labuť, jaroslava anna
Komentáře (7)
Komentujících (7)