v delíriu
stroboskop v hlave
premieta tisíc obrazov
z krátkych útržkov
si skladám film
okolo visia plastické okná
ohýbajú sa
spolu s myšlienkou
na vraždu svedomia
som iba zmes pocitov
chvejúce sa prázdne telo
môj ospalý tieň
pohltil tečúcu zem čierňavou
zotmelo sa
Přečteno 284x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)