Světlo, tma
Světlo, tma.
Jak snadné zdání opaku,
snadné rozlišení.
Kdo je ve tmě,
a kdo není.
Když žárovka svítí
vše se zdá jasné,
ale co když žárovka zhasne?
Je pak všechno jasné?
Máloco je jasné hned,
stín je ve světle střep.
Střepy, se uklízí,
aby vidět nebyly.
Kam se to světlo schovalo,
když se žárovka zapnula?
Komentáře (0)