Gilotina
Anotace: Vzpomínka na rok 1993....
Gilotina
Tahle slečna gilotina
na slunci se leskne,
krásně rychle hlavy sťíná
jen to na zem pleskne.
Je to práce bez bolesti
k smrti je to vlastně most,
vzhledem ke své minulosti
práce měla vždycky dost.
Už i králům posloužila
jejich hlavy sťala.
A ani se netupila,
prostě samá chvála....
Přečteno 466x
Tipy 2
Poslední tipující: tato22, CRASH
Komentáře (0)