Viditelná
Anotace: Based On A True Story.
Viditelná
Slunce explodovalo vstříc novejm Světům.
Nad Hlavama se převalovala heroinová noc.
Měl jsem sen co se vracel, těžkejch obrazů a křehkejch informací.
Byl jsem pověšenej, vyděšenej ve Vzduchu.
Chtěl jsem umřít.
Zemřít Jinam.
Symboly magie a tejemství krvácejí kůží.
Duše ztěžkla bolestným zrozením.
Přečteno 254x
Tipy 5
Poslední tipující: hypertenze, labuť, malá slečna, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (0)