Anotace: trochu v inom podaní..a ak by tam boli nejaké preklepy,dík za info..
krásné a ještě v mé milované slovenštině hned tě šoupám do oblíbených :-)
22.05.2010 20:20:00 | Divoženka1
První, co od Tebe čtu, a hned mě chytla za místečko, kde se ve mně ukrývá radost z poezie.
05.02.2010 01:27:00 | Špáďa
Napsala si to nádherně..a smekám,že jsi to dokázala v čj..já bych nezvládla napsat ve slovenštině ani písmeno..no vidíš..a mě se zase líbí víc básničky ve slovenštině než v češtině =)
28.01.2010 19:34:00 | Giginka
Sleepwalker..mne sa česky jazyk páči asi viac ako slovensky ale zrejme mi to moc nejde pretože vždy sa niekde preklep najde :D
27.01.2010 16:40:00 | bejbyyyy