Jsem...
Anotace: přečtěte a uvidíte
Jsem vykradačka tajných snů,
tvůj černý anděl spásy,
jsem temný přízrak všedních dnů,
co po nocích s ďáblem povídá si.
Jsem požár, který nikdy neuhasíš,
noc za které měsíc nesvítí,
jsem paprsek slunce, který se západem ztrácíš,
láska... a tu nelapíš do sítí.
Komentáře (1)
Komentujících (1)