Pocitový půst
Ústa od ostružin
polibek ti dlužím.
Utápím se, plavu,
tvoje chůze v davu.
Oči plny světla
ve všem jsem se spletla.
Proměnlivé počasí
výhry, prohry, zápasy.
Detektory lásek
nenahraný pásek.
Dobrý večer ze tvých úst
se tvým srdcem navždy srůst.
Přečteno 313x
Tipy 9
Poslední tipující: Holis, enigman, Bíša, hašlerka, 6thSun, rezina
Komentáře (1)
Komentujících (1)