trochu depresivní,ne?ale skvělý..jen nvm jestli jsem to správně pochopila...
08.02.2010 11:59:00 | MarkétkaR.
takže hlavně jde o moc a prachy, ale hlavně jde o tu morálku o to srdíčko, a charitativní příspěvky od missek (ale musí sem týct ta ropa)
nevim jestli jsem to pochopil :), je taková politicko sociální
28.01.2010 12:02:00 | ewon