Změnit.Osud.Chci
Chci oprostit svou duši od těla.
Chci svému srdci dát klid.
Chci mysl svou osvodit
svobodu slova mít.
Chci bezcitně rvát mužům srdce.
Chci umět lásce propadnout.
Chci zapomenout a probudit se.
ve snech realitu zaseknout
Chci bláhově věřit v pohádky.
Chci svůj osud znát.
Abych ho mohla změnit.
S konečnou platností
Přečteno 322x
Tipy 6
Poslední tipující: Kristine Clary-Aldringen, enigman, Akura, Bíša, Petbab
Komentáře (3)
Komentujících (3)