Anotace: dekadence.nenávist.asociace.
smrti je tak nějak moc pravdu máš...možná i ji jednou smažu...umírá naděje..umírá můza...
27.01.2010 23:29:00 | urcite.me.neznas
I bych dala tip, ale máš tam smrti na dvakráte... Kdo umřel?
27.01.2010 23:00:00 | Lilien
Tvá báseň je výborná. Ale ne všichni lidé jsou povrchní. Smog někde končí a tam začíná příroda. Svět je krásný, protože v něm je láska a přátelství!
24.01.2010 23:50:00 | Akura