Třeba to byl jenom sen
Přece nemůžeš si jen tak jít
a odrážet
se v každé kaluži
kudy jdu
na tramvaj
přece nemůžeš se jen tak rozplynout
v bezvětří plachetnic
abych každý kout
políbil
za tebe
přece nemůžeš se jen tak vytratit
z mojí horké náručí
možná že jsem jen
špatně všemu
rozuměl
přece nemůžeš mi tolik ublížit
když tolik tě miluji
Přečteno 296x
Tipy 22
Poslední tipující: Verena, Juan Francesco de Faro, B.a.r.b.a.r, Nola77, Holis, Lacosta1, Kapka, enigman, labuť, WhiteSkull, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)