Když pláčí mraky tak já taky
Mraky se toulají
a protože nemohou najít
cestu do nebe
zastavily se
v mém srdci
a já myslím na tebe
Říkáš si
tohle nejde přeci
dlouho tajit
pocit že se vznášíš
do nebes místo
mraků v duši
P r š í š
p r š í
v hlavě čisto
nohy neposlouchají raději
nenesou kam měly by
(snad aby nezabily naději)
Před očima brýle z duhy
nedívám se
na chyby
na lásky dluhy
jež nechaly šrámy
na 'osudové vztahy'
(Nebyly mi dány)
Vznáším ta oblaka
v srdci svém
jsi mou kapitou sen
..jež dojetím mne rozplakal
Přečteno 433x
Tipy 27
Poslední tipující: Larey, PANGÁSIUS, Holis, Mbonita, Zasr. romantik, hašlerka, al-pacino, Kapka, enigman, labuť, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)