Dobu si nevybíráme
Anotace: ... prostě přijde a je ...
Nůžky osudu se otevírají
do bran zákeřných
nebe vítají
andělů smutných
vyhraje ten kdo uteče
do kopce voda
přece neteče
leč
bát se nemusíš
lehce jej přeskočit
tušíš
seč
vítr tě ufoukne
hladová pastička
sklapne
pak stéblo slaboučké
padne
nemůže vdorovat
vítr ho rozvane
nezbyde než doufat
co okolnosti prosté nesou
zpáteční cestou
do nebes
nedonesou
žlutý anděl
nezachrání
nic
co není lehce k mání
Přečteno 449x
Tipy 34
Poslední tipující: BARBYE, Jiří I.Zahradník, Pevya, Holis, Mbonita, a_tao, isisleo, hašlerka, Anastacia-Jane, stryc, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)