Zvukové feromony
Anotace: Však to také znáte
Vášnivé vzdechy a stony,
ty zvukové feromony,
rozbuší mi v těle
srdeční sval.
Nejsou to přeslechy,
jen divoké nádechy
a sladký harfy hlas
se rozehrál.
Miláčku bereš
moje city
trochu ležér.
Lásko, když mi
telefonuješ,
nežer.
Přečteno 305x
Tipy 15
Poslední tipující: jita.1965, Holis, Mbonita, hašlerka, Psavec, WAYWARD, labuť, WhiteSkull, susana načeva, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)