Anotace: Mnohoznačná "báseň" ze života namíchána osudem samým..snad ne osudem budoucím..
Jasně,je to super a to myslím zcela vážně!Děkuji za ten zážitek v modrásku!
17.05.2010 00:27:00 | Zorenka Ježková
Děkuju moc za komentář, ráda jsem si ho přečetla.. Jinak k tomu zajímavýmu stylu psaní...Píšu hlavně pro sebe a "básničky" většinou skládám tak, že si to každej může vyložit jinak, v jiný souvislosti, s jinou vazbou..stručně řečeno, každý si může vybrat to, co by chtěl asi tak slyšet. to je teda záměr, stejně mi přijde, že zajímavýho na tom nikdo nemůže vidět ani zbla.. :)
26.01.2010 00:29:00 | Albertinka
tvůj styl psaní působí..zajímavě..i když kouzelně je asi to pravé slovo..aspoň tedy na mě..
26.01.2010 00:19:00 | Actafool